Akciók! BemutatkozásTermékeinkSzolgáltatásainkHasznos tanácsokReferenciákElérhetőség
Munkafolyamatok

A gyártástól a beépítésig:

Ha Ön felkeresi mintaboltjainkat, kérésére elvégezzük az ingyenes felmérést. Munkatársaink kérésre javaslatokat tesznek az esetleges praktikus megoldásokra, egybe vetve az Ön igényeivel, ezek ismeretében elkészítjük az árajánlatunkat mely tartalmazza az időszakos és vagy AKCIÓS kedvezményeket is.

A megrendelés menete:

Szerződéskötés esetén rögzítjük a szállítási és a fizetési feltételeket. Szerződéskötésnél 50 % foglalót, beépítéskor a fennmaradó 50%-ot kell kiegyenlíteni.
Gyártás és beépítési idő a szerződéskötéstől számított 4 hét.

Gyártás, beépítés:

Nem kell beépítőt keresni! Az általunk forgalmazott terméket munkatársaink a mintaboltok koordinálásával a megrendelő igényei szerint végzi. Az Inter-Ablak 2002 Bt. 2002-es megalakulása óta végzi a műanyag nyílászárók felmérését, beépítését, szervizelését nagyon jó minőségben.

Minőség, garancia:

Az általunk felmért, gyártott és beépített nyílászárókra rendeltetésszerű használat estés 1 év kötelező és 7 év szavatossági garanciát biztosítunk. Rendeltetésszerű használhatóságának időtartama, igénybevételtől függően 15-30 év.

 

Szánjon ránk 2 percet és olvassa el részletes tájékoztatónkat.

Cseréltesse ki nyílászáróit rohangálás, stressz, és félelem nélkül!

Komplett kivitelezés kedvező áron!

  1. Hulladék elszállítás:

A hulladék elszállításba a kibontott fa, vas, szerkezetek, az építési hulladék (vakolat, tégla, cserép) elszállítása is bele tartozik, hogy Önnek erre se legyen gondja.

  1. Házhoz szállítás:

Abban az esetben, ha a nálunk vásárolt nyílászárók általunk kerülnek beépítésre DÍJMENTES a helyszínre szállítás.

  1. Bontás, beépítés:

Melybe beletartozik a régi nyílászárók kibontása, az új nyílászárók szakszerű beépítése rögzítőanyagokkal, purhabbal együtt, finombeállítás, vasalattakarók, vízkifolyótakarók elhelyezése.

  1. Rolótokburkolás:

Régi redőnytok kibontásakor az ablak felett lévő üreget gyapottal szigeteljük, utána gipszkartonnal  elburkoljuk, gletteljük.

  1. Faljavítás:

Gipszkartonnal, szerelőanyagokkal, munkadíjjal együtt.

    6.   Párkány:

A beépített nyílászárókhoz külső-belső hőszigetelt párkányt helyezünk el. Anyaga UV álló, teljesen vízszigetelt és formatartó. A falazat szélességétől és a nyílászárók színétől függően széles színválaszték és különböző méretek állnak rendelkezésére.

„Ne feledje, a szolgáltató van önért és nem fordítva”

Nem kell szakértőnek lennie ahhoz, hogy magabiztosan irányítsa a nyílászáró csere egész folyamatát, hiszen arra ott vannak a valódi szakértők. Az Ön feladata csupán az, hogy jó kezekbe adja a megbízást.

 Válassza cégünket komplett kivitelezéssel.

Jelszavaink: korszerű technikai háttér, kiváló minőségű műanyag ablakok és ajtók, kedvező árak, kitűnő szakemberek, magas műszaki színvonal.

 

Minőség méretre és egy életre!

 

Célunk, hogy az általunk beépített műanyag ablakok és árnyékolástechnikai rendszerek használatakor, megrendelőink sok-sok év múlva is úgy érezzék: jól döntöttek, hogy minket választottak.

 

Bízom benne, hogy Önt is hamarosan elégedett megrendelőink között tudhatjuk.

 

Pannon Interaktív